Blooming Together (BT) Workshop i Göteborg 28/12 kl 13.00 – ca 20.00

Hej!

Min intention med BT 28/12 är att vara och låta våra sinnen och kroppar vara och blomma precis så som de är just då. Stora, små, starka, sköra, långsamma, explosiva, galna, stilla och kärleksfulla eller hur de än är, just där och då. Jag som facilitator har många års erfarenheter av mitt eget sinnes och kropps blommande. Mitt perspektiv är att vi redan är ok som vi är och att allt i den här yttre världen förändras, varje ögonblick.

Jag leder strukturen för workshopen och bjuder in till ett tryggt, varsamt och tillåtande utrymme med plats för vila, gemenskap, känslor, fysiska sensationer, uttryck, varande och kommunikation genom kroppen med ljud, kroppskontakt, i tystnad och med ord.

Jag är Art of Living och Sama Yoga lärare, Familjekonstellation facilitator, Cranio Sacral & Ayurvedisk Marma terapeut och har många års erfarenheter av att delta i, leda och hålla strukturen för body work, sharing och urladdning (blommande) för migsjälv och andra.

Min önskan med Blooming Together (BT) Workshop är ett utrymme där vi välkomnar det oförutsägbara – det vi ännu inte har upplevt eller känner till om oss själva och varandra. Min önskan är att vi är de blommor vi är och blommar precis så som vi blommar, var och en för sig och tillsammans, just där och då.

Tid

Torsdagen 28/12 kl 13.00 – ca 20.00

Plats

Bögatan 5a, Källaringången. Hållplats Bäckeliden

Pris

444 kr. (108 kr för volontärer)

Anmälan

jj@alltarmojligt.nu

Varmt välkommen ❤️

Bästa hälsningar

Jack

about.me/jackjohansson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s